Το κίνημα αλληλεγγύης στους πρόσφυγες πολέμου και φτώχειας, δεν σταματάει....

Εκατοντάδες είναι τα δέματα που έχουμε παραλάβει το τελευταίο καιρό, που περιέχουν είδη ανάγκης για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο Λαύριο.


Παρά το γεγονός, ότι η ελληνική κοινωνία "βομβαρδίζεται¨καθημερινά στα δελτία "ειδήσεων" των διαπλεκόμενων καναλιών της ντόπιας ολιγαρχίας, με "ρεπορτάζ" που στοχοποιούν τους πρόσφυγες και την ανιδιοτελή αλληλεγγύη προς αυτούς, οι Έλληνες (και όχι μόνο) εξακολουθούν να μη "μασάνε".
Εξακολουθούν να στηρίζουν τους πρόσφυγες με κάθε τρόπο, αδιαφορώντας για την προσπάθεια δαιμονοποίησης τους.

Ο ελληνικός λαός, παρά την "πλύση εγκεφάλου" που υφίσταται, εξακολουθεί και είναι αλληλέγγυος στους δυστυχείς που "χτύπησαν την πόρτα" του, ζητώντας βοήθεια, στήριξη και προστασία, γνωρίζοντας παράλληλα ότι υπεύθυνοι για αυτήν την δυστυχία, είναι η Ε.Ε. οι ΗΠΑ και οι παγκόσμιοι πλουτοκράτες που δεν διστάζουν μπροστά στο κέρδος να βομβαρδίσουν, να καταστρέψουν, να αφανίσουν ολόκληρες χώρες και Λαούς.

Έτσι και εμείς οφείλουμε και να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας, όλους αυτούς τους συμπολίτες μας, που ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις μας για την αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις δύο δομές στο Λαύριο, αλλά κυρίως με την δημοσιοποίηση των προσφορών τους και την δημόσια προβολή της αλληλεγγύης τους, να καταδείξουμε, ότι τα πράγματα δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν τα φερέφωνα της διαπλοκής και η μαύρη προπαγάνδα εκείνων που προσπαθούν να ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο στην αλητοσυμμορία των ναζί της "Χρυσής Αυγής", αλλά αντίθετα, ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού Λαού εξακολουθεί και θέλει να στηρίζει τους πρόσφυγες πολέμου και φτώχειας, ακόμη και από το υστέρημά του.

Για όλα αυτά ευχαριστούμε για τα είδη που μας έστειλαν η παρέδωσαν οι ίδιοι στους πρόσφυγες στο Λαύριο.


  • Τους εργαζόμενους στην "ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε." Που από το υστέρημά τους, για μία ακόμη φορά, θυμήθηκαν μέσα στις γιορτές του Πάσχα, τους πρόσφυγες.




  

  • Την "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ"








  • Την δομή αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης "ΟΥΤΟΠΙΑ"  Φωκίδας.





  • Την κυρία ΤΑΡΛΑ ΜΑΡΙΑ από την Αθήνα.


  • Την κυρία ΖΕΡΜΠΙΝΗ ΘΗΡΕΣΙΑ από την Σκόπελο.


  • Τον κύριο ΒΛΑΧΟ Γ. 


  • Την η τον συμπολίτη μας που δυστυχώς το όνομά της/του, είναι δυσδιάκριτο στο δελτίο αποστολής. 

  • Τον ΓΙΩΡΓΟ και την ΦΩΤΕΙΝΗ και για την προσφορά τους, αλλά και για την συγκινητική επιστολή τους που βρήκαμε μέσα στο δέμα που μας έστειλαν. 

Δίκτυο Υποστήριξης Προσφύγων Λαυρεωτικής (ΔΥΠΛΑ)